Företaget

Logo skidan.se

Skidan.se är ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom längd och turskidåkning!  Vårt mål är att bli ett ännu bättre val för dig som kund.

Butiken finns i det snörika test och skidparadiset Arvidsjaur. Hela sortiment är väldigt noga utvalt och testat både på träning och tävling av oss själva. Vi genomför tester av produkter konternuerligt för att hålla oss uppdaterade.


”Skidutrustning ska man köpa av de som kan!"

"Varför ska du som kund finansiera dyra lokalhyror och okunnig personal i stan, när du kan få bättre grejer billigare på nätet av människor med genuin kunskap?”

Björn Ferry


Önskar du beställa varor från Skidan.se är du välkommen att fylla din varukorg i vår e-handelsbutik eller så kan du ringa Skidan.se på telefon 070- 262 31 25 så hjälper vi dig med beställningen. E-handelsbutiken är öppen dygnet runt och personlig service via telefon erbjuds alla dagar mellan klockan 14.30 och 20.00. Under juli månad samt december till mars kan öppettiderna med personlig service vara begränsade. Vill du e-posta din beställning går det bra på order@skidan.se .

Vår målsättning är att du som kund ska vara så nöjd att du blir vår bästa marknadsföring och tipsar dina vänner och bekanta om skidan.se. Därför vill vi att om du känner dig det minsta osäker i ditt val av utrustning inte ska tveka att kontakta oss så vi kan hjälpa er att hitta rätt utrustning. För rådgivning, frågor och tips maila oss med mailadress: info@skidan.se. Välkommen till vår e-handelsbutik och bekanta dig med vårt sortiment och våra erbjudanden.

Har du vägarna förbi Arvidsjaur hittar du oss i centrum på Storgatan 34.

logo skidan.se

Med vänlig hälsning

Torbjörn Åman  

Lorens Hallnor

Jonas Wejdin