Logga skidan.se

Storgatan 34,

93333 Arvidsjaur

Öppettider för besök i butiken i Arvidsjaur ring Lorens Hallnor.

I webbutiken kan du handla dygnet runt!

Frågor, rådgivning och order: via e-post

info@skidan.se

Organisationsnummer: 556920-1303

Bankgiro: 777-6909

 

KONTAKT

Kontaktpersoner:

Lorens Hallnor: 070 629 36 65 (Frågor om pågående ordrar samt frågor om produkter)

Torbjörn Åman;  070 262 31 25 (Produktfrågor)

Jonas Wejdin:   073 374 11 55

Ulrika Hallnor:   070 624 02 67

 

VI PÅ SKIDAN.SE

På skidan.se är vi alla längdåkare,jägare och friluftsmänniskor med ett stort intresse för skidsporten och friluftsliv. Butiken finns i snörika test och skidparadiset Arvidsjaur. Hela sortiment är väldigt noga utvalt och testat både på träning och tävling av oss själva samt vår testgrupp. Kontakta oss gärna för tips och rådgivning.

 

Lorens Hallnor.

Före detta elitåkare i skidskytte med största meriten en 8’e placering på ett OS-test i skidskytte samt ett DM silver. Fast störst och vad de allra närmaste kommer ihåg var nog när Lorens som första års senior ledde SWE-Cup/OS-testet i Boden säsongen 1991-1992 ända fram till andra skjutningen där han sköt 5 bom och så blev det ingen seger eller för den delen något OS…(Sverige tog senare ett brons på stafetten vid OS i Albertville 1992) På senare år har det blivit en 4’e placering i veteran SM i längdåkning och säsongens mål är en seger i den nyligen etablerade sporten älgskidskytte.


Torbjörn Åman

Skidåkare med många fina meriter bl.a. lagsilvermedaljen i rullskid SM samt både silver och bronsmedaljer från veteran SM i längdåkning. Torbjörn är även utbildad junior och senior tränare (steg 3) i längdåkning av svenska skidförbundet. Han har även jobbat många år som tränare på skidgymnasiet i Sandviken.

 

Jonas Wejdin

Den mest prylgalna och noggranna personen i laget. Jonas gillar all sport och har på senare år upptäck den fascinerande sporten längdåkning. Inga större meriter har det ännu hunnit bli, men år 2014 har det kraftfulla energiknippet som mål att komma bland de tusen bästa i Vasaloppet samt en fin placering i BAMM redan nu i sommar (Jonas kommer att tävla för Skidan.se).

 

Ulrika Hallnor

Administratören och ekonomen i gänget som försöker lära sig åka fristil i de branta backarna hemma i Arvidsjaur. Säsongens mål är att kunna matcha sonen i skidspåret som tog guld i sommarens springskytte USM (där såklart Björn Ferry vann ett guld i rullskidskytte SM).Instagram